Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/08/2017
Creu Roja Sabadell reparteix targetes prepagament d’estiu a un total de 379 famílies de Sabadell

Creu Roja Sabadell fa entrega aquests dies de les targetes prepagament en el marc del dispositiu d’alimentació infantil dels mesos d’estiu. En total, es distribueixen targetes a un total de 379 famílies derivades des de serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell que permeten cobrir les necessitats de més de 600 infants.

Un membre de Creu Roja fa entrega d'una targeta a un usuari Ampliar imatge

Les targetes prepagament que distribueix Creu Roja Sabadell tenen una càrrega de 52 euros. Un import que permet adquirir producte fresc i que dóna més autonomia a les famílies a l’hora de fer la compra. “La diferència entre rebre un lot de productes fet o la targeta és que les famílies es poden autogestionar. En aquest sentit, tenen l’opció de comprar productes frescos pels seus fills i filles”, assegura el coordinador de Creu Roja Sabadell, Javier Jaén. 

 
Les famílies que reben la prestació han hagut de passar prèviament una entrevista realitzada pel mateix personal de Creu Roja Sabadell. El dispositiu d’estiu d’alimentació infantil està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració i implicació de diferents entitats, entre elles, Creu Roja Sabadell. El conjunt d’accions permeten cobrir les necessitats sorgides arran del final del curs escolar.