Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

27/07/2017
Tanquen amb èxit els projectes estiuencs d’infància de Creu Roja Sabadell

Aquesta setmana acaben les activitats estiuenques de Creu Roja Sabadell adreçades a infants i joves. Gairebé una norantena de nois i noies han participat al projecte Diver mou-te –la versió d’estiu del Divermon-, així com a la primera edició del Casal de Badia del Vallès

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 Pel que fa al Diver mou- te, hi han format part un total de 25 infants. El projecte s’ha dut a terme a les instal·lacions de Creu Roja Sabadell on s’han fet activitats com tallers de samarretes personalitzades o de primers auxilis. A més, els nois i noies han fet sortides lúdiques i culturals. En destaquen l’activitat de rocòdrom a la Panxa del Bou, una visita a Museu de la Ciència de Terrassa (Mnactec) o una classe de ioga amb la col·laboració de La Porta Verda. Una setzena de voluntaris han participat en el projecte dirigit a infants en situació de vulnerabilitat i que va acabar aquest dimarts amb una jornada d’activitats en família. 

 
D’altra banda, una seixantena de nens i nenes de Badia del Vallès han participat en el casal d’estiu de la població, organitzat per Creu Roja Sabadell i amb seu a l’escola La Sardana. La iniciativa ha comptat amb esmorzar i dinar i el menjador de l’escola s’ha convertit en un espai de convivència on s’ha treballat l’alimentació saludable. L’activitat de piscina s’ha convertit en un dels ganxos del casal. A més, s’han fet sortides al CosmoCaixa, activitats d’emocions o una jornada conjunta al Tibidabo amb els infants del Diver mou-te. El Casal de Badia finalitza aquest divendres amb una festa final amb la participació de les famílies.