Saltar a continguts

CREU ROJA SABADELL

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

30/03/2017
Col·laboració de Baricentro amb Creu Roja Sabadell

Us esperem el dia 21 d’abril al centre comercial, amb la vostra col·laboració ajudarem a moltíssimes persones.

Imatge de complement

I Sant Jordi va matar al drac… i de la seva sang va brollar una rosa. El divendres 21 d’abril vine i dóna vida. Uneix-te a la nostra campanya i donant una miqueta de tu estaràs ajudant a moltíssimes persones.

 

Per Sant Jordi aquest any Baricentro ens proposa i ens dona l'oportunitat de convertir-nos en herois i heroïnes de llegenda. En un dia tan especial i ple d'amor com és la Diada de Sant Jordi  tindrem el privilegi de regalar vida col·laborant en una acció social tan important com és la  donació de sang.

 

Gràcies a l’altruisme i solidaritat podem ajudar a milers de persones. Volem aprofitar aquest dia tan especial per animar-te a compartir la teva salut amb qui més ho necessita, no solament en aquesta Diada sinó durant tots els dies de l'any. Només als hospitals i clíniques de Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per atendre als seus malalts, aquests poden ser malalts de càncer, de traumatologia, trasplantats, etc... ja que la majoria de les intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions, per això et necessitem.

Així que no ho dubteu, aquest Sant Jordi, acosteu-vos a regalar vida i com a agraïment per la vostra solidaritat us emportareu un obsequi molt saludable.

Quan: divendres 21 d'abril Horari: de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00h La Diada de Sant Jordi més solidària amb Baricentro i la col·laboració de la Creu Roja Sabadell i el Banc de Sang.